Когато казваме, че предлагаме изработка на камини от идеята до посления детайл, не се шегуваме. Помислили сме включително и за необходимите аксесоари за камини. Разгледайте ги и ще обсъдим кои са най-подходящите за вашата камина след като я изберете и започнем работа по проекта й.

Как се избират аксесоари за камини

Важно е да съобразите стила на камината със стила на аксесоарите. Модерна, дизайнерска камина ще изглежда доста странно с класически аксесоари и детайли. Обратното важи с пълна сила.

От какви материали е облицовката също е от значение, както и цветове. Съобразно с тях можете да определите от какъв материал да бъде решетката и какви цветове да са аксесоарите.

Помислете и за практичната страна на нещата. Различните материали са със свои особености и капризи към поддръжката. Ако търсите аксесоари за камината у дома, спрете се на материал по-лесен за почистване и по-издръжлив. Предполага се, че през студения сезон, ще използвате камината и всеки ден. Ако ще купувате аксесоари за камината на вилата например, можете да наблегнете повече на красотата отколкото на практичността, защото камината ще се ползва доста по-рядко.

„Камини-Евростандарт” предлага следните аксесоари за камини

Решетки за топъл и студен въздух

Те могат да бъдат със стандартни размери: 300 х 150 / 500 х 150 / 700 х 150 – Бели и Черен мат

 

 

 

За всякакви допълнителни консултации по темата се свържете с нашия екип. Дизайнерът, който проектира вашата камина, с удоволствие ще ви насочи към най-подходящите аксесоари за нея.

Разгледайте различните модели камини, които вече сме реализирали за наши клиенти. Свържете се с нас, за да обсъдим какво точно ви е необходимо, съобразно мястото, на което искате да поставите камината, размерите и функциите на помещението.

Ние изготвяме индивидуален проект за всеки един клиент и след това произвеждаме модулите, от които трябва да бъде сглобена цялата камина. Така се възползвате от предимствата на идивидуалната изработка и едновременно с това получавате камината си бързо – в рамките на 20 дни. По време на работния процес обсъждаме, доставяме и монтираме и подходящите аксесоари за камини.

Защо да оставите в ръцете на професионалистите и най-малкия детайл

Спестявате време. Вместо вие да се справяте сами с избирането и поставянето на всички необходими аксесоари някой го прави вместо вас.

Спестявате средства. Много е вероятно, ако нямате никакъв предишен опит с избирането на аксесоари за камини, да не купите това, което е най-подходящо за вашата камина. Освен това, ако сме проектили, произвели и ще доставяме и монтираме камината ви, то със сигурност ще получите отстъпка в цената. Аксесоарите също няма да ви струват толкова, колкото ако купите отнякъде само тях.

Камината работи ефективно по-дълго време. Аксесоари не значи просто украшения. Всички те имат важни функции и допринасят за качественото отопление на помещенията.

Камината ви ще изглежда чудесно. Просто защото всичко, до най-дребния детайл, ще е съобразено и помислено от самото начало.

Потърсете ни, за да говорим конкретно за изграждането на вашата камина и за избора на аксесоари към нея. Ние сме на ваше разположение. Пишете ни през формата за запитвания към всеки един модел камина, по имейл или ни се обадете по телефона. Ще се радваме да ви посрещнем и лично в нашия шоурум. В него можем да ви покажем мостри, материали за облицовка и аксесоари за камини, така че да добиете по-ясна представа за тях и да улесним избора ви.