Български горивни камери – качество и надеждност от фирма производител „Камини-Евростандарт”!

Какво представлява горивната камера
Горивната камера е основната част от камината. Огънят се пали в нея и от размерите, модела и монтажа й зависи колко ефективно ще се отоплява жилището ви. Затова и изборът й е много важен. Използвайте експертна помощ, за да сте сигурни, че купувате правилния продукт.
български камини цени

Какви горивни камери предлагаме ние?

КУПИ ОНЛАЙН С 1 КЛИК


„Камини-Евростандарт” произвежда български горивни камери. Имаме модели със и без водна риза. Основните технически параметри и характеристики на български горивни камери са:

  • корпус и димосборник от горещовалцувана стомана – дебелина на детайли 3 мм , 5 мм и 6 мм;
  • вътрешна облицовка от вермикулит (огнеупорни плоскости), внесени от САЩ; всяка плоскост е с дебелина 2,5 см и издържа на температура от 1200 градуса по Целзий;
  • стъкло – керамично, огнеупорно;
  • опция за регулиране на първичния въздух и тягата;
  • вграден пепелник с доста големи размери.

Обикновено горивните камери биват с открит монтаж, вертикално или хоризонтално отваряне. Тези български горивни камери, които ще намерите при нас, имат опция за хоризонтално и за вертикално отваряне. Това означава, че всеки един модел може да действа и като модерните в последните няколко години открити огнища.
„Камини-Евростандарт” предлага основно български горивни камери. Ако моделът и размерите са правилно подбрани, ще имате камина, която наистина топли дома ви.
Екипът ни, в повечето случаи, работи с български и френски горивни камери. Те са със стандартни размери и екстри и поставят доста бързо. Това определено улеснява изграждането на камината. По желание на клиента, можем разбира се, да направим и горивна камера по поръчка. Нашите майстори имат достатъчно опит и ще получите наистина качествен продукт.

Защо да ползвате български горивни камери от „Камини-Евростандарт”
Както вече казахме, изборът на горивна камера е деликатна задача. Препоръчваме ви да не решавате на своя глава, а да се посъветвате със специалист. Членовете на нашия екип имат достатъчно опит, за да преценят кой модел е най-подходящ за вашето помещение. Те ще се съобразят с комина, функциите на помещенията, размерите им, etc. Помните, че колкото по-точно е подбрана, толкова по-ефективно ще работи нали? Това означава повече топлина и уют и по-малко разходи за отопление.
Нашите специалисти препоръчват български горивни камери в случаите, в които те са подходящи за дома ви и са на по-изгодна цена от френските. Моделите изглеждат добре и имат до 3 години гаранция.
Фирма „Камини-Евростандарт” е известна в бранша и сред клиентите си с качество, коректност и професионализъм. Това пък ни позволява да предложим на клиентите си наистина най-доброто решение за тях, като ефективност и цена.
Как да поръчам горивна камера от „Камини-Евростандарт”
Разгледайте моделите български горивни камери в съответната секция. Можете да ни изпратите питане за конкретен модел (към всяка снимка има форма за запитвания и поръчки) или пък да го поръчате директно.
Консултирайте се с наш специалист, ако не сте уверени в избора си. Консултацията е безплатна, а и със сигурност ще вземете правилния модел горивна камера.
Свържете се с „Камини-Евростандарт”, за да получите експертна помощ и качествен продукт. Ние наистина искаме да внесем топлина във вашия дом!