Френски горивни камери – класика, ефективност, уют

Какво представлява горивната камера

Една камина обикновено има две части: външна, която всъщност се нарича „камина” и има по-скоро естетическа функция, и вътрешна – горивната камера, в която се слага горивото и се разпалва огъня. Тя, като модел, размери, допълнителни функционалности, е от решаващо значение за ефективното отопление на жилището ви. Затова е и много важно каква горивна камери ще изберете. Препоръчваме ви да не купувате без да сте се посъветвали със специалист.

Какви горивни камери предлагаме ние

Ние, от фирма „Камини-Евростандарт” предлагаме български и френски горивни камери с уникално качество. Наш дългогодишен партньор е Cheminees Philippe – световноизвестен френски производител на камини, горивни камери и печки, работещи с твърдо гориво. Затова спокойно можем да ви гарантираме качество и добър външен вид на всички предлагани от нас модели.

Основните характеристики на препоръчваните и доставяни от нас френски горивни камери са:

• изработка от чугун;
• модели с двойно горене;
• повдигащ механизъм;
• регулиране на тягата и първичния въздух;
• голям вграден пепелник.

Различните модели френски горивни камини имат множество допълнителни екстри, като например дефлектор за прекъсване на огъня, възможност за демонтиране на дъното на камерата от вътрешната страна, etc.

Разполагаме също и с модели с изключително изчистен дизайн и само с основни функции. Тях можете да вземете дори на по-ниска цена от българска горивна камера с повече екстри. И ако търсите предимно функционалност и практичност, най-вероятно ще заложите на родното производство.

Почитателите на дизайна обаче, определено ще бъдат очаровани от повечето модели френски горивни камери. Те наистина изглеждат зашеметяващо. Помислено е за външния вид дори на най-малките детайли. Все пак разкошът и елегантността някак естествено се свързват с французите. Затова, ако търсите камина за голямо пространство, с елегантен, впечатляващ външен вид, можете да се спрете на хромирана френска горивна камера със златно покритие на вратата, например. Естествено, този стил има своята цена, но тя определено си заслужава. Особено ако искате да сложите камина във фоайето или ресторанта на луксозен хотел. Тя определено ще прави впечатление, ще създава атмосфера и ще осигурява топлина на гостите ви.

Защо да ползвам френски горивни камери?

Дали една горивна камера е подходяща за дадено помещение зависи от много фактори:
• размери на помещението и камерата;
• мощност;
• функции на помещението и функции на камината (някои клиенти имат нужда от камина по-скоро като декорация, отколкото като ефективен отоплителен уред);
• модел;
• начин на отваряне.

Всички модели френски горивни камери, които предлагаме, са с 5 години гаранция. Изработката им е качествена, а външният вид перфектен. И все пак това не означава автоматично, че са подходящи за вашия дом. За да направите изгодна покупка, т. е. да постигнете оптимално съотношение между качество и цена, посъветвайте се с някой от нашите специалисти. Помнете, че правите дългосрочна покупка, от която до голяма степен зависят и разходите ви за отопление.

Как да поръчам френска горивна камера от „Камини-Евростандарт”?

Отидете на раздела за френски горивни камери и разгледайте предлаганите модели. Бързо ще се ориентирате в основните им функции, описани под снимките. До всяка снимка има бутон за изпращане на запитване или директно за поръчка. Пишете ни, ако искате допълнителна информация за конкретен модел, искате да го поръчате или имате нужда от съвет към кои модели да се насочите като цяло.

След като професионалистите от екипа ни се запознаят с параметрите на помещението, за което търсите камина, и с вашите изисквания ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

За нас качеството на предлаганите стоки, професионализмът и доволните клиенти са от жизнено значение. Топлината на вашия дом е наша грижа, свържете се с нас, за да обсъдим от какво точно имате нужда.