Поръчайте вашата камина при нас!

Свържете се с нас по най-удобния за вас начин:

По телефона

Разполагаме с линия, на която експерти от екипа ни ще отговорят на вашите въпроси, ще ви консултират или, ако желаете, директно ще приемат поръчката ви. Това е и телефонът, на който можете да си уговорите среща и да ни посетите в нашия шоурум.

Използвайте и някой от посочените в секция КОНТАКТИ номера на мобилни телефони, ако така ще е по-удобно за вас.

По E-Mail

Пишете ни за всичко, което ви интересува около проектирането, изработката и поръчката на една камина. Ние ще ви отговорим бързо и изчерпателно. Ще ви консултираме при избора, ще ви предложим варианти. Ако имате възможност да посетите нашия шоурум и да избирате на място, би било чудесно.

Чрез формата за запитвания

Посетете секциите „Проекти на камини” и „Реализирани камини”. В тях са представени част от проектираните и изработени от нас камини. Изпратете запитване за конкретния модел. Така ще знаем какво точно сте си харесали и ще можем да отговорим бързо и адекватно на вашите въпроси.

На място в нашия шоурум

Посещение на нашия магазин за консултация и оферта или позвъняване по телефона. Обсъждане на вашите желания за дадена камина и насрочване на оглед срещу депозит.
Оставя се депозит от 100 лв. за района на гр. София , който се приспада от аванса при сключване на договор.
(С този депозит се ангажираме да направим проект за Вас с точни размери и да го изпратим по E-Mail за обсъждане и корекции.)

Опитът показва, че в повечето случаи нашите клиенти не поръчват директно, а предпочитат да ги консултираме – по телефон и имейл, след което да дойдат в шоурума и да направят последен оглед на различните и модели на място, преди покупката.

Какво трябва да знаете, когато поръчвате камина

За ваше улеснение ние все пак ви предлагаме да се запознаете с най-общите въпроси, на които трябва да имате отговор при поръчка на камина.

1. За какво ще служи – за отопление (на цялото жилище или само на едно помещение) или предимно за декорация.
2. В какъв стил искате да е. (Имайте едно наум, че лесно можете да промените целия интериор на едно помещение, но камината ще си остане същата. Залагайте на баланс между класически и модерен стил и не изпадайте в крайности – те ще ви излязат доста по-скъпо в някакъв момент.)
3. Какви са особеностите и функциите на помещението? Каква е площта му? Колко още помещения трябва да се отопляват с камината?
4. Какъв тип да е горивната камера?
5. Подходящ ли е коминът или трябва да се извършват допълнителни строителни дейности?
6. Какъв облицовъчен материал искате да се ползва?
7. Какъв бюджет сте си определили?

Не е задължително да знаете отговорът на всички тези въпроси предварително. Доверете се на нашите опитни специалисти, за да намерите най-оптималното отношение между цена, качество, ефективност и външен вид на избраната от вас камина.

Свържете се с нас по удобен за вас начин, за да обсъдим всички подробности, да създадем проект и да пристъпим към изработка и монтиране на камината. До 20 календарни дни тя ще бъде във вашия дом, готова за употреба.