„КАМИНИ ЕВРОСТАНДАРТ“ КАЧЕСТВЕНИ ИЗРАБОТКИ И МОНТАЖ НА КАМИНИ


Пуснете топлината във вашия дом с „Камини-Евростандарт”!

Изгледайте видеата, публикувани в тази секция. Заснели сме резултата от работата на нашите екипи, които доставят и монтират произведените камини. Всяка поръчка е специфична и над видеото има кратка информация за особеностите й. Какъв тип е горивната камера, какъв модел е самата камина, дали е специално проектирана за въздушно отопление, etc.

Видеата ще ви дадат по-реална представа за това как изглежда камината в истинската си среда и какви са нейните особености. Разбира се, във вашия дом моделът вероятно ще стои по съвсем различен начин. Затова ви препоръчваме да се фокусирате върху самата камина и нейните технически параметри.

Изгледайте видеата. Всяка една от изработените и монтирани камини, снимани във видеата, може да бъде поръчана. Разгледайте и снимките в секция „Реализирани камини”. (Някои от моделите в двете секции се повтарят и ще можете да добиете съвсем пълна представа за тях.) След като набележите тези камини, които ви харесват, свържете се с нас. Изпратете ни запитване или ни се обадете по телефона. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия модел.

Повечето хора не са наясно с техническите параметри, с които трябва да се съобразят при покупката на камина. Затова нашите специалисти осигуряват безплатна и подробна консултация на всеки клиент. Размери на помещението, мощност на камината, начин на отварянето и затварянето й, специфики на модела, функции на помещението и на камината, интериорното решение – всичко е от значение за ефективната работа на вашата камина и за чудесния й външен вид. Поръчвате я, за да топли и внася уют в дома ви за години напред. Затова не избързвайте и не подценявайте мнението на специалистите. Това ще ви помогне да спестите средства и да се чувствате добре, когато седнете до новата си придобивка.

Екипът на „Камини-Евростандарт” наистина иска да осигури топлина на вашия дом, хотел, ресторант, вила. Като производители на камини по поръчка, ви гарантираме, че ще успеем да постигнем баланс между ефективност, качество, външен вид на камината и цена. Фактът, че създаваме продукта заедно с вас ни позволява да бъдем гъвкави и да търсим винаги оптимални решения.

Така вие оставате доволни, ние също. Защото всеки клиент, на който сме помогнали, е доказателство за професионализма ни.

На ваше разположение по време на целия процес са дизайнер, проектант, майстори, които доставят, монтират и извършват всички довършителни работи около изграждането на камината. Не се занимавате с търсене на материали, ръководене на майстори и какви ли не странични дейности. Вслушваме се в мнението ви на всеки етап от процеса и след 20 дни от деня на поръчката ви, вашата камина е напълно готова за употреба.

Получавате и гаранция на най-важния компонент от новото отоплително тяло в дома ви – горивната камера. Българските горивни камери са с 3 години гаранция, френските – с 5 години гаранция. Наши партньори са едни от най-добрите европейски фирми в бранша.

Помислете как точно си представяте вашата камина и къде ще е най-подходящото място за нея. Разгледайте колкото се може повече модели. Споделете ги с приятели и разпитайте за мнението им. Свържете се с нас след това, за да ви помогнем с всичко останало.

На ваше разположение са телефони за информация, форма за запитвания и поръчки към снимката на всяка изработена от нас камина, имейл, както и възможността да дойдете на място в нашия шоурум. Изберете този вариант, който ще е най-удобен за вас.

„Камини-Евростандарт” носи ново усещане за топлина във вашия дом!

Видео на реализирани проекти на фирма Камини – Евростандарт ООД

                                                    Комбинирана горивна камера за вграждане на дърва и пелети с водна риза

Камина изработена с българска горивна камера

Камина на дърва
Модел камина специално проектирана за въздушно отопление

Камина с Френска горивна камера Френски горивни камери – френска камина за вграждане

Камина с горивна камера за вграждане Камина тип картина – Българска горивна камера по поръчка

Камина със странично стъкло

Барбекю по индивидуален проект

Класическа камина с вградена българска горивна камера

Българска камина подходяща за ъгъл

Българска камина с декоративен камък Mathios Stone

Английски стил камина с българска горивна камера