Барбекюта за вашия ресторант или вила от „Камини-Евростандарт”

Екипът на „Камини-Евростандарт” има голям опит в изработката на различни модели барбекюта. Вътрешни, външни, малки, големи барбекюта или пък цели кътове заедно с плот за готвене и лятна кухня – справяли сме с всякакви поръчки. Затова и спокойно можете да ни поверите изграждането на вашето барбекю.

Какво трябва да знам предварително при поръчка на барбекю

Определете подходящо място и размери на барбекюто. Помислете, ако е навън, дали не е добре да е изградено близо до навес или до място, на което може да се направи навес. Така ще ви е удобно да го ползвате и когато вали.

Съобразете размерите на барбекюто с площта, с която разполагате, както и с целите, за които ще го използвате. Определено има разлика между барбекюта за къщи за гости, ресторанти или за домашна употреба. Просто на някои от моделите се събират много повече месо и зеленчуци наведнъж.

Изберете стил, като имате предвид общия стил, в който е издържана къщата. При поръчка на външни барбекюта е добре да се съобразите с това как изглежда фасадата на сградата.

Помислете от какъв материал искате да е изработено вашето барбекю. Особено ако става въпрос за стационарно барбекю за дългогодишна употреба, препоръчваме ви модели, изградени от камък, облечени с дърво и огнеупорен бетон. Естественият камък придава уникално излъчване на барбекюто и го прави изключително здраво. Гарантираме ви, че ще го използвате дълги години без нещо да накърни външния му вид. (Това е важно и то най-вече за външните барбекюта, изложени на различни климатични промени и на механични въздействия от всякакъв вид.)

Обърнете специално внимание на материалите, от които се изработва огнището. Все пак на вас не ви трябва нещо с декоративни функции, а истинско барбекю, на което да правите скара за близки и приятели. Затова нашите специалисти препоръчват и изработват огнищата на почти всички барбекюта от термоустойчив материал и огнеупорни тухли.

Ще ви трябват и допълнителни аксесоари – скара и ел. шиш. Ние, в „Камини-Евростандарт”, предлагаме и тях.

Как да поръчам барбекю от „Камини-Евростандарт”

Разгледайте различните барбекюта, които сме изработили по поръчка на наши клиенти. Харесайте си модел, прочетете описанията (от какви материали е направен) и ни изпратете запитване.

В случай, че имате нужда от допълнителни разяснения, нашите специалисти ще ви помогнат. Задайте им всички въпроси, свързани с бъдещата поръчка на барбекю, с които не сте съгласни. Важно е дори най-малките детайли да бъдат уточнени предварително. Всяка промяна влияе на ефективността на барбекюто спрямо конкретната обстановка, в която ще се ползва, а също и на цената за изработка, доставка и монтаж.

В рамките на 20 дни след като сме уточнили какво точно барбекю искате, то ще бъде доставено и монтирано на посоченото от вас място. Разполагаме с екипи от майстори, които работят отлично – бързо и качествено. Те ще свършат всичко. За вас ще остане само да приготвите месото и зеленчуците за печене.

Добре направеното барбекю в двора или кухнята повишава цената на имота и се превръща в притегателен център за семейството и приятелите ви. Вкусотиите, приготвени на барбекю, пък са изкушение за всеки, независимо дали е почитател на месото или вегетарианец. Затова и доста заведения и къщи за гости предпочитат да се обзаведат с барбекюта. Или поне с едно.

Свържете се с нас по телефона, чрез формата за запитвания  или като ни пишете по имейл. Ако желаете, можете да ни посетите на място в нашия шоурум. Екипът на „Камини-Евростандарт” е на ваше разположение за консултации при избора и изработване на красиво и качествено барбекю.