Български горивни камери по поръчка

Някои наши реализирани български горивни камери за вграждане по поръчка:

“Камини-Евростандарт” ООД предлага голям набор от български горивни камери, както и консултация от експерт, който ще Ви помогне в избора на най-подходящата българска горивна камера за вашата камина.

Корпусът и димосборникът на всички български горивни камери за вграждане от нашия асортимент са произведени от горещовалцувана стомана с дебелина 5 мм.

Горивни камери за вграждане са с вътрешна облицовка от огнеупорни плоскости (Вермикулит), внос от САЩ. Дебелината на всяка от тези плоскости е 2,5 см и те могат да издържат на температура от 1200 градуса по Целзий.

Други характеристики на предлаганите от нас български камини по поръчка са:
• Керамично огнеупорно стъкло;
• Възможност за регулиране на първичния въздух и тягата;
• Голям вграден пепелник;
• Възможност за хоризонтално и вертикално отваряне на панела, което позволява горивната камера да работи и като открито огнище.

Възползвайте се от предимствата на комплексното обслужване.

Има много производители на камини – София и страната се обслужват доста фирми, но ние смело можем да твърдим, че ви предлагаме продукт и услуги с изключителни качества. Членовете на екипа ни са с дългогодишен професионален опит в сферата на дизайна, производството и монтажа. В зависимост от вашите изисквания към камината – наличие на въздушна риза, камина за декорация или такава, която да отоплява целия дом, etc. за вашата поръчка ще се погрижат и професионалисти с опит в изграждането на отоплителни системи. Доверете ни се. Ние знаем колко важно е домът ви да е топъл, комфортен и безопасен.

Цени и размери вижте на каталога на фирма КАМИНИ ЕВРОСТАНДАРТ ООД